Macahel'den Vali'ye Teşekkür Ziyareti

SINIR YÖRESİ MACAHEL’DEN VALİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kar yağışı ve çığ tehlikesi nedeniyle yılın büyük bir bölümünü kar hapsinde geçiren Camili(Macahel) halkı bu yıl alınan önlemlerle ulaşım sorununu uzun süreli yaşamadı. Bu nedenle, Camili-Borçka yolunun bu yıl açık tutulmasına büyük ilgi ve çaba gösteren Artvin Valisi Orhan Kırlı’ya Macahel yöresindeki köy muhtarlarından bir heyet yöre halkının teşekkürlerini getirdi.

Gürcistan sınırında bulunan ve doğal güzellikleriyle ve Kafkas Ana Arı ırkının gen merkezi konumunda olan Artvin’in Camili (Macahel) yöresi köylerinden, Camili, Kayalar ve Efeler Köyü muhtarları Artvin Valisi Orhan Kırlı’yı makamında ziyaret ettiler. Vali Orhan Kırlı’yla bir süre görüşen muhtarlar kışın yörenin ulaşım sorununun çözümü için göstermiş olduğu ilgiden ötürü Vali Kırlı’ya teşekkürlerini yazılı olarak sundular.

Ziyarette, Camili Köyü Muhtarı İlker Sav, Kayalar Köyü Muhtarı Ayhan Yavuz ile Efeler köyü Muhtarı Nazım Kahya imzasıyla Vali Orha Kırlı’ya sunulan yazıda şu görüşler dile getirildi: ”Kış mevsimi ile beraber Camili yöresinde artık herkes tarafından bilinen ulaşım sorununun çözümü için başta makamınız olmak üzere,Borçka Kaymakamlığı, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Karayolları Artvin Şube Şefliğinin göstermiş olduğu ilgi ve çabalarla yöremizin yolu alışagelenden daha kısa süreli kapalı kalmış ve vatandaşlarımızın mağduriyeti minimum seviyeye indirilmiştir. Bu çabaların başarıya ulaşmasında geçmişten itibaren kamu ile el ele hareket eden ve kapasitesi çerçevesinde elinden geleni yapan yöre halkının ve bu uğurda fedakarca çalışan şahısların başta makamınız ve diğer ilgili kurumların kararı ile görevlendirilmesinin hiç şüphesisz katkısı çok büyük olmuştur. Sonuç olarak, bölgemizin ulaşım sorununun asgari düzeyde kalmasına katkısı olan sizler ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile beraber mesai mefhumu gözetmeden aralıksız çalışan görevli arkadaşımıza camili halkı adına teşekkür eder, minnet duygularımızı belirtmek isteriz.” denildi.

Kaynak:
www.artvin.gov.tr


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi