Efeler Köyü'nde Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: 3 Kişi Ağır Yaralı

Efeler Köyü’nde, 31 Temmuz 2009’da, akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Hamza Pehlivan Sarı (46) yönetimindeki 08 AE 137 plakalı Dodge marka kamyonet uçuruma yuvarlandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Efeler Köyü’ndeki toprak yolda, aracın virajı dönmek amacıyla geriye doğru giderken, yolun kenarının çökmesi sonucu meydana geldi. Yoldan çıkan aracın, takla atarak yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandığı, araçta Salim Paker (26),  Hamza Pehlivan Sarı (46), Zekeriya Gökdemir (59) ve İbrahim Gökdemir'in bulunduğu belirtildi.

Olayı duyan köy sakinlerinin, kısa sürede olay yerine giderek, yaralıları derhal Borçka Devlet Hastanesi'ne ulaştırdıkları, kafataslarında, kaburgalarında ve ayaklarında kırık tespit edilen Salim Paker, Hamza Pehlivan Sarı ve Zekeriya Gökdemir’in, gece geç saatlerde ambulansla Rize Devlet Hastanesi’ne sevk edildikleri bildirildi.

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan İbrahim Gökdemir, yüklü olan kamyonetin virajı dönememesi üzerine, dönüş için uygun bir mesafe sağlamak amacıyla geriye doğru geldiklerini, fakat yolun yeni yapılmış olması sebebiyle zeminin yumuşak olduğunu ve ani bir şekilde aracın takla atarak uçuruma doğru yuvarlandığını söyledi.

Kaynak: 7martgazete.com


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi