Sahibi Macahelli Olan Çoruh İletişim, Borçka’da İkinci İşyerini Açtı

Borçka’da 2006’dan bu yana iletişim sektöründe faaliyet gösteren ve Maral Köyü’nden Sinan Arslan’ın ve eşi İlknur Kaya Arslan’ın sahibi olduğu Çoruh İletişim, ilçedeki ikinci işyerini açtı.

 

Yeni işyerinde Vodafone bayii olarak hizmet verecek olan Çoruh İletişim, Vodafone abonelerine faturalı hat satışı, fatura tahsilâtı, yedek sim kart satışı, kontörlü hat satışı, tarife değişikliği ve diğer işlemleri yapacak.

 

Sinan Arslan18 Kasım Çarşamba günü Borçka’da PTT Caddesi No:38 adresinde faaliyete başlayan işyerinin açılışını, Borçka Kaymakamı Hüseyin Gökdemir gerçekleştirdi. Açılışa İlçe Emniyet Amiri Aytekin Kandık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dursun, Vodafone Dağıtım Merkez Yöneticisi Cüneyt Cevheroğlu, Vodafone Satış Temsilcisi Emrah Urhan, Artvin Vodafone Bayii Sinan Saraç ve davetliler katıldı.

 

Açılış sonrası davetlilere bilgi veren işyeri sahibi Sinan Arslan ve eşi İlknur Kaya Arslan şunları söylediler: “2006 yılında iletişim sektöründe faaliyete başladık. Merkezimiz Borçka Maradit Caddesi’ndedir. O işyerimizde her 3 operatöre yönelik olarak hizmet veriyorduk. Gelen talepler doğrultusunda Borçka ilçesinde Vodafone resmi bayii olmadığından ve artan talep doğrultusunda Vodafone Silver Bayii olarak yeni işyerimizde hizmet vereceğiz. İşyerimizde Vodafone operatörlerine ait tüm hizmetleri vereceğiz. Hizmeti Borçkalıların ayağına getirdik. Açılışımızı onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.”

 

Açılış töreni, davetlilerle yapılan sohbet ve ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: 08haber.com, 7martgazetesi.com


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi